WM-Laskutus

 
  Kotiin / Ylös / Palaute

Sivustomme käyttää evästeitä. Lue lisää tästä.

-

WM-Laskutus - Käyttöoikeuslisenssiehdot

Tässä sopimuksessa käytetään WM-Laskutus -ohjelmasta nimitystä OHJELMA; ohjelman tekijä (Web-Media) nimitystä TEKIJÄ.

KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS

Tämä on oikeudellisesti sitova sopimus OSTAJAN ja TEKIJÄN välillä. Lue tarkkaan tässä ilmoitetut ohjelman käyttöehdot ennen kuin käytät OHJELMAA. OHJELMAN käyttäminen ilmaisee sen, että olet hyväksynyt tässä ilmoitetut käyttöoikeus- ja takuuehdot. Jos et hyväksy ehtoja, älä käytä OHJELMAA.

Käyttämäsi OHJELMA on ns. Shareware versio.

Tämä käyttöoikeus oikeuttaa Teidät:

  • Koekäyttämään tätä Shareware-versiota OHJELMASTA
  • Saat tehdä OHJELMASTA ja sen dokumentaatiosta niin monta koekäyttökopiota kuin haluat sekä jakaa OHJELMAA veloituksetta edelleen. Kaikki alkuperäisen asennuspaketin mukana toimitetut tiedostot on toimitettava edelleen muuttumamattomina. Koekäyttöaika on veloitukseton.

Et saa ottaa OHJELMASTA maksua tai lahjoitusta. OHJELMAA tai sen dokumentaatiota ei saa jakaa edelleen osana mitään muuta ohjelmistoa ilman OHJELMAN tekijän erityistä kirjallista lupaa siihen. OHJELMAA ei myöskään saa vuokrata edelleen.

OHJELMASTA saa ottaa varmuuskopion.

KOEKÄYTTÖ JA REKISTERÖINTI

OHJELMA ei ole ilmainen. Tämä käyttöoikeussopimus sallii sinun koekäyttää OHJELMAN rekisteröimätöntä versiota ilmaiseksi.

Rekisteröintimaksun suuruus ja maksutapa on selostettu OHJELMAN tilauslomakkeella. Kun TEKIJÄ on saanut rekisteröintimaksun ja -lomakkeen OHELMASTA sekä maksusuorituksen, lähettää TEKIJÄ tilaajalle OHJELMASTA rekisteröintinumeron.

OHJELMAN käyttöoikeus on työasemakohtainen. Yhtä käyttöoikeuslisenssiä kohden saa OHELMAN asentaa yhteen työasemaan.

TUKI

Ohjelman TEKIJÄ antaa tukea OHJELMAN rekisteröityneille käyttäjille TEKIJÄN kulloinkin voimassa olevaan tuntityöhintaan, minimiveloituksena 1 tunti. (Vuonna 2017 tuntityöhinta 95,00 € + alv / tunti.)

Rekisteröimättömälle ohjelmalle TEKIJÄ ei annan tukea.

TEKIJÄNOIKEUS

Ohjelman tekijänoikeuden omistaa TEKIJÄ.

SOVELLETTAVA LAKI

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

RAJOITETTU TAKUU

OHJELMA toimitetaan sellaisena kuin se on, ilman takuuta sen täydellisestä toimivuudesta tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen. OHELMAN käyttäjä vastaa itse kaikista OHJELMAN käytöstä mahdollisesti aiheutuvista seuraamuksista. OHJELMAN TEKIJÄN vastuu on korkeintaan OHJELMASTA maksetun käyttöoikeusmaksun suuruinen. TEKIJÄ ei ole vastuullinen mistään OHELMAN käytöstä mahdollisesti aiheutuneista välillisistä tai välittömistä vahingoista.

Mikäli OHJELMAN erillisenä saatava toimitusväline (levyke) on viallinen, on OSTAJAlla oikeus saada virheetön kappale palauttamalla viallinen levyke TEKIJÄlle.

Tämä takuu on mitätön, jos OHJELMAN tai levykkeen vika on johtunut onnettomuudesta, väärinkäytöstä tai OHJELMAN väärin asentamisesta tai käyttäjän huolimattomuudesta tai tuottamuksesta.

 

Email: timo.mattila@web-media.fi  |  Copyright © 1999 - 2018 Web-Media  |  Viimeinen päivitys: 25.05.2018